De algemene voorwaarden rondom onze gratis diensten

Op deze website geven we consumenten gratis adviezen om veilig online aankopen te  doen in Europa en daarnaast belichten we ook andere thema’s rondom digitale veiligheid en worden er tools ontwikkeld om de digitale veiligheid te controleren, zoals met de gratis modemtest.

Fraud Detector ontwikkelt digitale tools en deelt informatie en geeft advies met als doel om internetfraude te voorkomen en de kans om slachtoffer te worden van digitale fraude te minimaliseren. Zo hebben wij een websitetest ontwikkeld waarmee iedereen gratis kan testen of een webshop of website betrouwbaar is. Onze tools en informatie blijven voor consumenten gratis beschikbaar. 

Fraud-detector geeft informatie over manieren om uw online veiligheid te verbeteren.
De adviezen die wij geven, zijn gebaseerd op onze kennis en ervaring, en we werken er voortdurend aan om deze informatie up-to-date te houden en aan te passen aan de veranderende omstandigheden en bedreigingen in de digitale wereld.

Hoewel we ons best doen om u nauwkeurige en nuttige informatie te bieden, willen we duidelijk maken dat deze informatie alleen bedoeld is als algemene richtlijn en niet altijd als specifiek advies of oplossing voor ieders individuele situatie geldt. U dient uw eigen beoordeling te maken van de toepasbaarheid van de door ons gegeven informatie op uw eigen situatie en we aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden in de informatie die we verstrekken.
Daarnaast is de modemtest die wij gratis aanbieden alleen bedoeld is als hulpmiddel en niet als definitief oordeel over de veiligheid van uw internetverbinding. De resultaten van de modemtest geven slechts een indicatie van mogelijke beveiligingsproblemen en u dient uw eigen beoordeling te maken van de toepasbaarheid van deze informatie op uw eigen situatie.
Ten slotte willen we opmerken dat ons advies geen juridische waarde heeft en dat we niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze adviezen of informatie.
 
Het gebruik van de website is alleen toegestaan voor legale doeleinden en niet voor illegale activiteiten.
We behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website op elk moment te wijzigen of bij te werken, en we zijn niet verplicht om u op de hoogte te stellen van dergelijke wijzigingen.
We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar we linken of die linken naar onze website.
We behouden ons het recht voor om uw toegang tot onze website op elk moment te beëindigen of op te schorten als u zich niet houdt aan deze algemene voorwaarden of als u onze website op een ongeoorloofde manier gebruikt.

Als laatste punt willen we aangeven dat we uw privacy respecteren en zullen uw persoonlijke informatie alleen gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid en nooit voor marketing doeleinden zullen gebruiken.

 

controleer betrouwbaarheid van webshop met Fraud Detector