Redirect Tracker

# URL Type

Redirect Tracken met de Gratis Redirect Tool van Fraud Detector

Sommige websites verwijzen door naar andere websites. Met de Redirect tool van Fraud Detector kan je altijd gratis zien waar een website naartoe verwijst. Wil je weten waar een link uit bijvoorbeeld een e-mail naartoe verwijst? Dat kan met deze tool! Vul simpelweg de website in die je wil testen. Dan zie je automatisch elke doorverwijzing. Ook is het mogelijk om meteen de betrouwbaarheid van de definitieve URL te testen met onze websitetest.

Waarom is het belangrijk om te kijken waar een website naartoe verwijst

Online fraude neemt sterk toe. Het is daarom steeds belangrijker om te kijken of bijvoorbeeld een betaallink wel echt naar jouw bank gaat. De meeste sites hebben een interne doorverwijzing, bijvoorbeeld als je van een “http” naar “https” adres wordt doorverwezen. Dit is alleen maar goed, want een https adres is veiliger. 

Als je naar een ander domein wordt doorverwezen is het echter een ander verhaal. Deze nieuwe website zou namelijk gevaarlijk kunnen zijn. De manier om deze doorverwijzing te controleren is met deze tool. 

Hoe werkt de Redirect Tool?

Sommige websites sturen je door naar andere website. Normaal kun je dit zelf niet zien maar met onze redirect tool kan dit wel! 

Achter de schermen bezoekt een script de website om te zien waar een eventuele doorverwijzing eindigt. Zo loop jij geen gevaar. 

Met onze Redirect Tool kun je nu eenvoudig de bestemming van een link achterhalen. Of het nu gaat om links in e-mails of andere bronnen, wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent. 

Zie de betrouwbaarheid van de uiteindelijke URL

Met deze redirect tool is het mogelijk om direct in te zien of de uiteindelijke URL veilig is. Deze redirectool is gekoppeld aan onze websitetest. Als er een website een doorverwijzing heeft,  kun je op de knop onder de uitslag van de tool klikken. Dan wordt de website direct getest in redirect tool.