Online fraude voorkomen: Fraud Detector helpt bedrijven en organisaties

Wilt u advies of een van onze diensten, zoals Extended Validation afnemen om online fraude te voorkomen?

Onze mogelijkheden en diensten voor bedrijven

Fraud Detector strijdt tegen internetfraude. Wij leveren verschillende diensten aan bedrijven die kunnen bijdragen aan deze strijd. Andersom kunnen bedrijven ons helpen om internetfraude tegen te gaan.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor bedrijven en organisaties. Wilt u vertrouwen uitstralen naar klanten? Bekijk onze Extended Validation. Met Extended Validation krijgt uw website de gewenste uitslag in onze websitetest. Wilt u voorkomen dat uw bedrijf slachtoffer wordt van phishing? Bekijk onze phishingtest. Hiermee testen wij het systeem en brengen wij uw medewerkers bewustwording van de gevaren van e-mailphishing. Wilt u weten wat uw IP-adres is, en meer? Kijk op deze pagina.

Fraud Detector diensten geven vertrouwen

Steeds meer consumenten zijn de dupe van internetfraude. Producten zijn niet wat ze moeten zijn, of worden helemaal niet geleverd. Hoe weten consumenten waar ze wel veilig producten kunnen kopen via het internet? Met onze websitetest is te controleren of een website betrouwbaar is of niet. Met het advies dat wij afgeven kunnen wij klanten waarschuwen, of juist geruststellen over de betrouwbaarheid van een website.

Wilt u als bedrijf ook goed uit onze websitetest komen? Met onze Extended Validation straalt u vertrouwen uit naar klanten. Na een handmatige controle krijgt u de hoogste uitslag toegewezen zodat klanten weten dat uw website betrouwbaar is. Door voor deze dienst te betalen worden wij geholpen om onze diensten te onderhouden en uit te breiden. Zo helpen we elkaar en voorkomen we samen internetfraude. Indien u vragen heeft over Extended Validation, of over andere diensten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Naar overige (gratis) test voor bedrijven en tips

Voor bedrijven hebben we een gratis websitetest gebouwd. Controleer eenvoudig of een webshop of website betrouwbaar is en of uw gegevens in Europa blijven.

Wilt u als bedrijf doneren?

Wilt u een donatie doen om ons initiatief te steunen? Dat kan. We zullen het gebruiken om onze diensten beschikbaar te houden, verder te ontwikkelen en up-to-date te houden.

Overzicht diensten van Fraud Detector voor bedrijven en organisaties

Op deze pagina vindt u het overzicht van de diensten die we aanbieden rondom betrouwbaarheid en veiligheid van websites en e-mailinstellingen. 

Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit graag.