Extended Validation aanvragen bij Fraud Detector

Bewijs de betrouwbaarheid van uw website en verhoog uw omzet met Extended Validation. Veel goedkoper dan een keurmerk en u helpt tegelijkertijd mee om het Europese internet veiliger te maken.

Het voordeel van Extended Validation

Fraud Detector kan bedrijven vertrouwen laten uitstralen door middel van Extended Validation. Voor consumenten is het belangrijk om te weten of ze veilig een product kunnen kopen. Als een website onbetrouwbaar overkomt schaft men het product vaak niet aan. Onze websitetest controleert websites op betrouwbaarheid. Als consumenten uw website testen en een donkergroen resultaat te zien krijgen kan dit de consument overhalen om het product wél aan te schaffen. Hiermee toont u namelijk aan de consument dat uw website veilig is, en u als bedrijf betrouwbaar bent. Als bedrijf kunt u dat voor elkaar krijgen door bij ons de Extended Validation te nemen.

Door Extended Validation te nemen bij Fraud Detector:

  • Bent u gecontroleerd op betrouwbaarheid.
  • Kunt u gebruik maken van ons logo waarmee u vertrouwen uitstraalt.
  • Krijgt uw website een donkergroene uitkomst waarmee u extra bezoekers trekt, en hiermee potentiële klanten binnenhaalt.
  • Kunt u worden opgenomen in de lijst met deelnemende bedrijven.
  • Komen extra diensten zoals de phishingtest beschikbaar voor uw bedrijf of organisatie.
 

Extended Validation is anders dan een keurmerk. Een keurmerk biedt statische informatie en is eenvoudig te vervalsen. Daarnaast is voor consumenten vaak niet meer duidelijk wat betrouwbaar is door de overvloed aan keurmerken die inmiddels bestaan. Onze websitetest is daarentegen een concrete check van een aantal aspecten zoals de leeftijd van de website, het certificaat, en of een beveiligde verbinding gemaakt wordt. De uitslag van de test is voor kwaadwillende personen niet te vervalsen. Daarnaast is de uitslag voor de consument duidelijk en overzichtelijk.

Onze websitetest wordt inmiddels dagelijks al veelvuldig gebruikt. Hierbij zijn er al vele nepwebsites gedetecteerd waarbij mogelijk internetfraude is voorkomen. Door Extended Validation te nemen steunt u ons in onze strijd tegen internetfraude. Met deze inkomsten kunnen wij ons personeel, de servers, en databases blijven betalen om zo onze dienst beschikbaar te houden voor iedereen. Daarnaast kunnen wij onze diensten uitbreiden om zo deze website te verbeteren.

Na uw aanmelding wordt uw bedrijf handmatig gecontroleerd. Indien uw bedrijf niet wordt goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om de website te verbeteren met door ons aangeleverde punten, of om de validatie te stoppen. Indien u ervoor kiest om de validatie te stoppen krijgt u het volledige bedrag terug.

Wilt u één website registreren en heeft u een klein bedrijf? Kies voor de EV small. Wilt u meerdere website-adressen tegelijk registreren? Kies dan EV large.