Extended Validation van Fraud Detector

De goedkoopste manier om aan te tonen dat uw website betrouwbaar is.

Maak duidelijk dat uw website betrouwbaarheid is en verhoog uw omzet. Goedkoper dan een bestaand keurmerk terwijl u tegelijkertijd helpt om het Europese internet veiliger te maken.

Het voordeel van Extended Validation

Fraud Detector kan bedrijven vertrouwen laten uitstralen door middel van Extended Validation. Voor consumenten is het belangrijk om te weten of ze veilig een product kunnen kopen of het bedrijf betrouwbaar is. Als een website onbetrouwbaar overkomt schaft men het product vaak niet aan. Dit is precies waarvoor wij een websitetest hebben ontwikkeld. Hiermee kan iedereen testen of een website wel echt betrouwbaar is. 

Als iemand een website test is dit in de meeste gevallen vlak voordat iemand een product wil kopen. Extended Validation is in dit geval het laatste zetje zodat iemand het product op jouw website koopt en niet een ander bekende website zoals bol.com. Ook is Extended Validation de manier om aan te tonen uw website veilig is en u als bedrijf betrouwbaar bent. 

Door Extended Validation te nemen bij Fraud Detector:

  • Bent u aantoonbaar gecontroleerd op betrouwbaarheid.
  • Kunt u gebruik maken van ons logo waarmee u vertrouwen uitstraalt.
  • Krijgt uw website een donkergroene uitkomst op onze websitetest waarmee u extra bezoekers trekt, en hiermee potentiële klanten binnenhaalt.
  • Kunt u worden opgenomen in de lijst met deelnemende bedrijven.
  • Krijgt u de mogelijkheid om een advertentie* te plaatsen op de pagina van de websitetest. 
 
Wij bieden twee verschillende versies van Extended Validation aan: Extended Validation small en Large. De EV Small is voor bedrijven met minder dan 250 medewerkers. Binnen Extended Validation Small is het mogelijk om één website-adres te laten valideren. Met Extended Validation Large is het mogelijk om 5 domeinen te registreren, of voor bedrijven met meer dan 250 medewerkers. 
 

Advertenties op de pagina van de websitetest

Voor elk bedrijf dat is gevalideerd en Extended Validation heeft, is het mogelijk om een advertentie te plaatsen op onze pagina van de websitetest. Alleen consumenten die willen weten of een website betrouwbaar is bezoeken deze pagina. Deze groep is dus heel waardevol voor advertenties. Een advertentie plaatsen is niet gratis, om deze website te onderhouden en met regelmaat te verbeteren, is veel nodig. De prijs van een advertentie verscheelt elke maand. De prijs wordt berekend op basis van het aantal bezoekers van de vorige maand. 

 

Gemiddeld wordt er om de minuut een nieuwe website getest. Met een advertentie is het dus mogelijk om meer dan 750 mensen per dag te bereiken. Ook houden wij bij hoevaak er wordt geklikt, en is het mogelijk om meerdere ontwerpen aan te leveren. Zo kunnen wij door de tijd heen de meest geschikte advertentie plaatsen.  

Door Extended Validation en deze advertenties is het mogelijk om Fraud Detector te onderhouden en te laten groeien. Zo kunnen wij de websitetest verbeteren en nog meer mensen helpen in de strijd tegen internetfraude.

 

Wil u een advertentie plaatsen? U kunt altijd contact opnemen. Dan kunnen wij al uw vragen beantwoorden en een offerte sturen. 

Meer over Extended Validation

 

Extended Validation is anders dan een keurmerk. Een keurmerk biedt statische informatie en is eenvoudig te vervalsen. Daarnaast is voor consumenten vaak niet meer duidelijk wat betrouwbaar is door de overvloed aan keurmerken die inmiddels bestaan. Onze websitetest is daarentegen een concrete check van een aantal aspecten zoals de leeftijd van de website, het certificaat, en of een beveiligde verbinding gemaakt wordt. De uitslag van de test is voor kwaadwillende personen niet te vervalsen. Daarnaast is de uitslag voor de consument duidelijk en overzichtelijk.

Onze websitetest wordt inmiddels dagelijks al veelvuldig gebruikt. Hierbij zijn er al vele nepwebsites gedetecteerd waarbij mogelijk internetfraude is voorkomen. Door Extended Validation te nemen steunt u ons in onze strijd tegen internetfraude. Met deze inkomsten kunnen wij ons personeel, de servers, en databases blijven betalen om zo onze dienst beschikbaar te houden voor iedereen. Daarnaast kunnen wij onze diensten uitbreiden om zo deze website te verbeteren.

Na uw aanmelding wordt uw bedrijf handmatig gecontroleerd. Indien uw bedrijf niet wordt goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om de website te verbeteren met door ons aangeleverde punten, of om de validatie te stoppen. Indien u ervoor kiest om de validatie te stoppen krijgt u het volledige bedrag terug.

Wilt u één website registreren en heeft u een klein bedrijf? Kies voor de EV small. Wilt u meerdere website-adressen tegelijk registreren? Kies dan EV large.