Doneren aan Fraud Detector

U kunt Fraud Detector ondersteunen door te doneren. Om een donatie te doen kunt u klikken op de doneerknop hieronder waarna u een betaalverzoek krijgt. Wij danken u voor uw steun.

U kunt ook direct een bedrag overmaken op onderstaand rekeningnummer, of via de QR-code d.m.v. een betaallink. Het bedrag is aanpasbaar.

Het rekeningnummer van Fraud Detector is:

IBAN rekeningnummer: NL88 RABO 0370 7919 32

t.n.v. Fraud Detector

Hartelijk bedankt voor uw financiële steun!

 

Doneren aan Fraud Detector

Waarom doneren aan Fraud Detector?

Wilt u bijdragen aan een veiliger internet in Europa? U kunt aan ons een bedrag doneren dat volledig wordt ingezet om Fraud Detector te verbeteren. Onze website bestaat nu volledig op vrijwillige basis, maar om echt een verschil te maken hebben we uw hulp nodig om te groeien. Met uw bijdrage kunnen we meer personeel betrekken bij dit project om zo bestaande functionaliteiten te verbeteren en aanvullende functionaliteiten toe te voegen. Samen met uw hulp kunnen we internetfraude tegengaan en zo veel schade voorkomen.

Redenen om te doneren kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Via de websitetest van Fraud Detector heeft u een nep aankoop kunnen voorkomen.
  • U vindt het initiatief van Fraud Detector een aanwinst voor het internet en wilt dit met een donatie laten blijken.

Tip: een betaallink controleren

Wilt u online betalingen doen? En heeft u een betaallink voor de betaling? Ook deze betaallink kunt u door onze websitetest heen halen om de betrouwbaarheid te controleren van de ontvangende partij.