Meld uw website gratis aan

De websitetest van Fraud Detector werkt met een volledig geautomatiseerd script. Het is echter zo dat met nieuwe websites er niet altijd genoeg informatie beschikbaar is voor het script om een goede uitslag te doen. Hier kunt u uw website gratis aanmelden. Dan controleren wij of de uitslag klopt en passen we hem zo nodig handmatig aan. Ook kunt u zich opgeven om updates van Fraud Detector en uw website te krijgen. Zo kan u zien hoe vaak uw website is getest. 


*Om te verifiëren dat de website daadwerkelijk van u is hebben wij een vereiste voor elk e-mail adres dat is opgegeven.

 

Het domein van het e-mailadres moet hetzelfde zijn als het domein van de website of het e-mail adres moet vermeld staan op de website. Anders weten wij niet zeker of de website daadwerkelijk van u is. In dit geval zullen we niks met de aanmelding doen maar wel een bericht sturen dat de aanmelding niet is gelukt.


Fraud Detector wordt voornamelijk gerund door vrijwilligers, dus wij kunnen niet garanderen dat wij alle aanmeldingen kunnen verwerken. Als u zeker wil zijn van een goede uitslag kunt u Extended Validation overwegen. Hiermee steunt u ons en is uw website aantoonbaar gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wil u een donkergroene uitslag voor uw website om zo aan te tonen dat uw website betrouwbaar is?

Dat is mogelijk met de Extended Validation van Fraud Detector. Wij controleren de website aan de Nederlandse wetgeving voldoet en of de website veilig genoeg is. Als dit zo is zetten wij de uitslag op donkergroen. Hiermee kunt u al uw potentiële klanten laten ziend at uw website betrouwbaar. Ook steunt u een initiatief tegen internetfraude. Alle inkomsten stoppen wij 100% in Fraud Detector, om zo meer mensen te kunnen bereiken en het internet elke dag een stukje veiliger te maken.