Search
Close this search box.
Nederlandse Vlag - Fraud Detector NL
UK Flag, Link to Fraud Detector EU
Fraud Detector

Fraud Detector

Wilt u andere mensen helpen en internetoplichting voorkomen? Deel dan dit bericht.

Samen pakken wij internetfraude aan!

Samenvatting nieuwsartikel:

De tool van Fraud Detector om de betrouwbaarheid van webshops en websites te controleren is meer dan 100.000 keer gebruikt door 60.000 verschillende bezoekers.

Fraud-detector heeft 100.000 websites gecheckt

controleer betrouwbaarheid webshop met Fraud Detector

Sinds de oprichting van de Fraud Detector in april 2020 hebben al meer dan 60.000 verschillende bezoekers maar liefst 100.000 websites bij Fraud Detector gecheckt. Een enorme mijlpaal waar wij heel trots op zijn! Binnen twee jaar is ons idee uitgegroeid van een concept op papier tot een handige tool die aantoonbaar fraude op het internet vermindert. Daardoor weet u zeker dat u veilig kunt shoppen bij webshops of de informatie op een website kunt vertrouwen. 

En dat is enorm belangrijk, want online fraude komt nog steeds meer voor dan u misschien denkt! Zo heeft de Fraud Detector sinds haar oprichting al meer dan 16.000 frauduleuze sites ontdekt. Dat betekent dat ongeveer 16 procent van de sites die onze bezoekers onderzochten, niet veilig waren. Hackers kunnen op dit soort sites uw persoonlijke gegevens verzamelen of direct geld innen. Met uw hulp is door onze websitetest dan ook een enorm bedrag uit handen van hackers gebleven!

En we gaan nog even door. Want zolang bezoekers nieuwe websites blijven invoeren, blijft de Fraud Detector hackers ontmaskeren. Het is dus van enorm belang dat u blijft testen of uw internetgebruik veilig is. Alleen samen kunnen we internetfraude aanpakken. Ook de bedrijven die bij ons hun site laten valideren, dragen bij aan het stoppen van cybercrime. Er zijn steeds meer sites met Extended Validation van Fraud Detector. Zo kunt u in één oogopslag zien of de site waarop u zich bevindt, echt te vertrouwen en door ons getest is.

Testen of een webshop of website te vertrouwen is blijft belangrijk en gratis toegankelijk!

Meer nieuws

Illustratieve afbeelding die de app van LastPass weergeeft.

Hack bij populaire wachtwoordmanager Lastpass

Eind 2022 meldde Lastpass, een van de populairste wachtwoordmanagers dat een externe partij toegang had gekregen tot belangrijke data, waaronder klantgegevens en back-ups van wachtwoordkluizen van klanten. Lees hier tips om veiliger met wachtwoorden om te gaan.

Lees meer»
Social media account gehackt - afbeelding

Help! Mijn social media is gehackt!

Voorkom het hacken van je social media account, denk aan: Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter of een ander groot social media platform met het nemen van handige maatregelen. Wij hebben voor het gemak alles op een rijtje gezet!

Lees meer»