Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nederlandse Vlag - Fraud Detector NL
UK Flag, Link to Fraud Detector EU
Picture of Fraud Detector

Fraud Detector

Wilt u andere mensen helpen en internetoplichting voorkomen? Deel dan dit bericht.

Samen pakken wij internetfraude aan!

Samenvatting nieuwsartikel:

Fraud Detector heeft een nieuwe website voor consumenten en bedrijven om nog overzichtelijker tips te geven en te kunnen controleren of een webshop of website veilig is om iets te kopen.

Betrouwbaarheid website checken op onze nieuwe website!

Betrouwbaarheid websites testen en controleren met Fraud Detector

Fraud Detector heeft een nieuwe website waarmee u de betrouwbaarheid van websites kunt checken. Fraud Detector heeft enkele vernieuwingen ondergaan waaronder een nieuw design, logo en nieuwe teksten. We hopen dat hiermee het gebruiksgemak is verbeterd. Ook zijn de Engelstalige en Nederlandstalige website uit elkaar getrokken om zo de verschillende taalgebieden beter van dienst te zijn. We zijn vanaf nu officieel uit de bèta, en klaar om bezoekers te adviseren rondom internetfraude. Voor bedrijven leveren wij tegen betaling enkele diensten.


Fraud Detector heeft inmiddels meer dan 50.000 bezoekers mogen verwelkomen. Veel van deze bezoekers hebben gebruik gemaakt van onze websitetest. Met onze websitetest kunt u de betrouwbaarheid van een webshop of website checken. Na het invullen van de URL krijgt u een advies te zien, waarmee u een beeld krijgt van de betrouwbaarheid van de website. Met een nauwkeurigheid van 98% heeft onze websitetest vele nepwebsites gedetecteerd die door bezoekers zijn ingevuld. Hiermee heeft onze websitetest mogelijk veel schade voorkomen. Samen met uw hulp maken we het internet een veiligere plek.

Bedrijven krijgen de mogelijkheid om met behulp van Extended Validation hun betrouwbaarheid aan bezoekers aan te tonen. Voor een kleine prijs worden zij gecontroleerd en zichtbaar geverifieerd. Daarnaast kunnen bedrijven gebruik maken van onze phishingtest. Bedrijven kunnen hiermee zowel hun e-mailsysteem als het gedrag van hun medewerkers testen zonder dat hiervoor installatie van software nodig is.

Fraud Detector zal altijd blijven werken om haar diensten en adviezen te verbeteren en uit te breiden. Er zijn enkele diensten waar aan gewerkt wordt, dus blijf vooral onze website bezoeken om dit niet te missen.

Voorheen was ons logo:

Fraud Detector oude logo
Het oude logo.

Nu is ons logo aangepast naar de digitale wereldbol:

Fraud Detector logo
Het nieuwe logo van Fraud Detector.

Nog steeds worden elementen van het oude logo gebruikt in onze websitetest, waarin dagelijks steeds meer bezoekers webshops en websites checken op betrouwbaarheid.

Meer nieuws

Illustratieve afbeelding die de app van LastPass weergeeft.

Hack bij populaire wachtwoordmanager Lastpass

Eind 2022 meldde Lastpass, een van de populairste wachtwoordmanagers dat een externe partij toegang had gekregen tot belangrijke data, waaronder klantgegevens en back-ups van wachtwoordkluizen van klanten. Lees hier tips om veiliger met wachtwoorden om te gaan.

Lees meer»