Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nederlandse Vlag - Fraud Detector NL
UK Flag, Link to Fraud Detector EU
Picture of Fraud Detector

Fraud Detector

Wilt u andere mensen helpen en internetoplichting voorkomen? Deel dan dit bericht.

Samen pakken wij internetfraude aan!

Samenvatting nieuwsartikel:

De Google Chrome extensie is nu tweetalig. Afhankelijk van de taal van je computer wordt automatisch de teksten van de extensie in het Nederlands of het Engels vertaald

Google Chrome extensie nu ook beschikbaar in het Engels!

Enige tijd geleden hebben wij een Google Chrome extensie gelanceerd voor Fraud Detector. Deze extensie zorgt ervoor dat u met twee simpele klikken in één oogopslag ziet of een site betrouwbaar is of niet. Net zo eenvoudig als u van onze site gewend bent.  


Wij spannen ons elke dag weer in om het internet een stukje veiliger te maken en daarom hebben wij nu goed nieuws. Onze extensie is nu niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels beschikbaar!  


De extensie is voor iedereen eenvoudig te installeren. De eerste stap is Fraud Detector NL op te zoeken in de Chrome Web store of door op deze link te klikken. Zo wordt u direct naar de juiste pagina geleid. Eenmaal op de site hoeft u de extensie alleen nog maar toe te voegen aan Chrome (de blauwe knop rechtsboven).  


Als u de extensie eenmaal heeft toegevoegd, kunt u gemakkelijk websites testen in Google Chrome: klik op uw rechtermuisknop en vervolgens op ‘Controleer de betrouwbaarheid van deze website’. Het resultaat zal direct op uw beeld verschijnen. Als uw computertaal in het engels is ingesteld zal u alles in het Engels zien.  

 

Meer nieuws

Illustratieve afbeelding die de app van LastPass weergeeft.

Hack bij populaire wachtwoordmanager Lastpass

Eind 2022 meldde Lastpass, een van de populairste wachtwoordmanagers dat een externe partij toegang had gekregen tot belangrijke data, waaronder klantgegevens en back-ups van wachtwoordkluizen van klanten. Lees hier tips om veiliger met wachtwoorden om te gaan.

Lees meer»
Social media account gehackt - afbeelding

Help! Mijn social media is gehackt!

Voorkom het hacken van je social media account, denk aan: Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter of een ander groot social media platform met het nemen van handige maatregelen. Wij hebben voor het gemak alles op een rijtje gezet!

Lees meer»