Wilt u uw website als uitkomst 'zeer betrouwbaar' geven?

Wanneer bezoekers uw website testen, wilt u dat ze een goede uitslag te zien krijgen. Wanneer de huidige uitslag voor uw website lichtgroen of geel is, kunt u ervoor kiezen om Extended Validation bij ons te kopen. Indien uw website aan onze eisen voldoet, kunnen wij u tegen een beperkt bedrag per jaar uw website de hoogste score geven. U helpt hiermee niet alleen uzelf, maar u steunt tegelijkertijd ook ons initiatief. Wij draaien momenteel nog volledig op vrijwillige basis.  

Heeft uw website een gele of rode uitslag in de websitetest? Dan dienen er waarschijnlijk wat verbeteringen uitgevoerd te worden aan de website. Als u hulp wilt met het voldoen aan de veiligheidseisen die wij stellen kan dat ook. Wij kunnen advies geven bij website problemen en u rapporteren wat er nog niet goed is in uw website, zie ‘Hulp bij website problemen‘.

De donkergroene uitkomst noemen wij Extended Validation en hiermee toont u aan dat uw website werkelijk hoort bij uw bedrijf en bezoekers u kunnen benaderen. Uw rekeningnummer wordt bijvoorbeeld nagelopen. Voor een kleine betaling per jaar maakt u uw website uitslag donkergroen.

Als een bezoeker uw website test en de donkergroene uitslag van ‘zeer betrouwbaar’ is de uitkomst, dan weet de tester zeker dat uw website betrouwbaar is!

Lees meer over de voordelen van Extended Validation.

Twijfelt u over Extended Validation of wil u meer weten?

In dit geval kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij leggen u graag meer uit over wat Fraud Detector is, wat Extended Validation is en beantwoorden graag al uw vragen. Dat kan door simpelweg een e-mail naar: [email protected] te sturen met uw vraag, of door op onderstaande knop te klikken:

 

Een aanpassing van een uitslag op de websitetest voorstellen?

Het kan dat de uitslag van de website test niet klopt? In dit geval kunt u via onderstaand formulier een aanpassing voorstellen. Wij kijken dan zo spoedig mogelijk naar de reden van de verkeerde uitslag. Als de uitslag inderdaad verkeerd is passen wij de uitslag handmatig aan. 

Aanpassing van de uitslag op de websitetest meldenToelichting bij het formulier:

U kunt uw eigen website opgeven als u denkt dat de uitslag niet klopt.

Wanneer websites niet in een Europese taal zijn opgesteld of de website buiten Europa worden gehost dan zal de testuitslag niet aangepast worden. 

  •