Wil u een donkergroene uitkomst voor uw website op onze websitetest?

Onze Extended Validation is de goedkoopste manier om aan te tonen dat uw website betrouwbaar is. 

De meeste websites worden vlak voordat iemand iets wil bestellen getest. Extended Validation zorgt voor het laatste zetje, zodat het product bij uw website wordt besteld, en niet een andere “bekendere” website zoals bol.com. 

Bijna elke minuut wordt er een nieuwe website getest op onze websitetest. De kans is groot, dat ook uw website is getest. Het doel van Fraud Detector is om zoveel mogelijk internetoplichting tegen te gaan. Elke dag voorkomen wij dat mensen iets bestellen bij oplichters. Door uw bijdrage kunnen wij onze website onderhouden, verbeteren en zo nog meer mensen helpen. 

Twijfelt u over Extended Validation of wil u meer weten?

In dit geval kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij leggen u graag meer uit over wat Fraud Detector is, wat Extended Validation is en beantwoorden graag al uw vragen. Dat kan door simpelweg een e-mail naar: [email protected] te sturen met uw vraag, of door op onderstaande knop te klikken:

 

Een aanpassing van een uitslag op de websitetest voorstellen?

Het kan dat de uitslag van de website test niet klopt? In dit geval kunt u via onderstaand formulier een aanpassing voorstellen. Wij kijken dan zo spoedig mogelijk naar de reden van de verkeerde uitslag. Als de uitslag inderdaad verkeerd is passen wij de uitslag handmatig aan. 

Aanpassing van de uitslag op de websitetest melden


Toelichting bij het formulier:

U kunt uw eigen website opgeven als u denkt dat de uitslag niet klopt.

Wanneer websites niet in een Europese taal zijn opgesteld of de website buiten Europa worden gehost dan zal de testuitslag niet aangepast worden. 

  •