Nieuws van Fraud Detector

Picture of Fraud Detector

Fraud Detector

Deel het nieuws en help elkaar om online fraude te verminderen.

Fraud Detector Extensie nu Tweetalig

Google Chrome extensie nu ook beschikbaar in het Engels!

Enige tijd geleden hebben wij een Google Chrome extensie gelanceerd voor Fraud Detector. Deze extensie zorgt ervoor dat u met twee simpele klikken in één oogopslag ziet of een site betrouwbaar is of niet. Net zo eenvoudig als u van onze site gewend bent.  


Wij spannen ons elke dag weer in om het internet een stukje veiliger te maken en daarom hebben wij nu goed nieuws. Onze extensie is nu niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels beschikbaar!  


De extensie is voor iedereen eenvoudig te installeren. De eerste stap is Fraud Detector NL op te zoeken in de Chrome Web store of door op deze link te klikken. Zo wordt u direct naar de juiste pagina geleid. Eenmaal op de site hoeft u de extensie alleen nog maar toe te voegen aan Chrome (de blauwe knop rechtsboven).  


Als u de extensie eenmaal heeft toegevoegd, kunt u gemakkelijk websites testen in Google Chrome: klik op uw rechtermuisknop en vervolgens op ‘Controleer de betrouwbaarheid van deze website’. Het resultaat zal direct op uw beeld verschijnen. Als uw computertaal in het engels is ingesteld zal u alles in het Engels zien.  

 

Nieuwsartikelen overzicht