Nieuws van Fraud Detector

Fraud Detector

Fraud Detector

Deel het nieuws en help elkaar om online fraude te verminderen.

controleer betrouwbaarheid webshop met Fraud Detector

Sinds de oprichting van de Fraud Detector in april 2020 hebben al meer dan 60.000 verschillende bezoekers maar liefst 100.000 websites bij Fraud Detector gecheckt. Een enorme mijlpaal waar wij heel trots op zijn! Binnen twee jaar is ons idee uitgegroeid van een concept op papier tot een handige tool die aantoonbaar fraude op het internet vermindert. Daardoor weet u zeker dat u veilig kunt shoppen bij webshops of de informatie op een website kunt vertrouwen. 

En dat is enorm belangrijk, want online fraude komt nog steeds meer voor dan u misschien denkt! Zo heeft de Fraud Detector sinds haar oprichting al meer dan 16.000 frauduleuze sites ontdekt. Dat betekent dat ongeveer 16 procent van de sites die onze bezoekers onderzochten, niet veilig waren. Hackers kunnen op dit soort sites uw persoonlijke gegevens verzamelen of direct geld innen. Met uw hulp is door onze websitetest dan ook een enorm bedrag uit handen van hackers gebleven!

En we gaan nog even door. Want zolang bezoekers nieuwe websites blijven invoeren, blijft de Fraud Detector hackers ontmaskeren. Het is dus van enorm belang dat u blijft testen of uw internetgebruik veilig is. Alleen samen kunnen we internetfraude aanpakken. Ook de bedrijven die bij ons hun site laten valideren, dragen bij aan het stoppen van cybercrime. Er zijn steeds meer sites met Extended Validation van Fraud Detector. Zo kunt u in één oogopslag zien of de site waarop u zich bevindt, echt te vertrouwen en door ons getest is.

Testen of een webshop of website te vertrouwen is blijft belangrijk en gratis toegankelijk!

Nieuwsartikelen overzicht